Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/avanso/public_html/parfumpatrickdurand.ro/includes/database/mysql.php on line 13
B6) SAPUN. - Patrick Durand - Magazin de Parfumuri
Patrick Durand  - Magazin de Parfumuri
 


Mergi la casa
 
    

IMPORTATOR

S.C. DURAND CONSULTING S.R.L.
Str. Privighetorii, Nr. 3, Bl. 10, Ap. 11
Ramnicu Valcea
Tel./ Fax: 0350 803 871
E-mail:
parfumpatrickdurand@yahoo.fr


Patrick Durand  - Magazin de Parfumuri

Acasa | B6) SAPUN. |
B6) SAPUN.
ALEP este un oras din Siria ,cel mai vechi oras din lume care este inca locuit.Primele sapunuri din lume au fost fabricate la ALEP.Acest sapun de ALEP ,a fost introdus apoi si in Europa,in perioada evului mediu.Apoi primele savoniere sau creat in Europa in al 12-lea secol in Italia,Spania si la Marseille.Adevaratul sapun de ALEP ramane cel fabricat in ALEP,acolo unde el a fost inventat,conform faimosului procedeu artizanal la cazan,care ramane identic de mult timp,secretul fiind transmis in secret din tata in fiu. Aceasta pura traditie milenara continua pana astazi din generatie in generatie,prin faimosii maestrii sapunieri de ALEP.Este recomandat la persoanele suferinde de :eczema,dermatita atopica,acnee,psoriazis.Este cel mai pur sapun pentru o toaleta cotidiana sanatoasa si naturala.Cosmeticele de Alep sunt sanatoase,plecand de la materii prime naturale,ele au grija de piele si respecta mediul.Sapunurile si cosmeticela de Alep sunt garantate,fara sodium laureth sulfate(SLS),fara parabeni,fara formaldehyde,fara phtalates,fara polyethylene glycol(PEG),fara EDTA,fara parfum de sinteza,fara grasimi animale,fara silicone (dimethicone),fara ulei de parafina,fara lanolina,fara ulei de palmier,fara OGM,fara nici un derivat petrochimic.Toate sapunurile si cosmeticele de Alep sunt fabricate sub control medical. Nici un test nu a fost realizat pe animale conform reglementarilor.

.Sapun de Alep ALEPIA , sapun cu ulei de argan, sapun cu ulei de chimen negru, sapun cu sulf, sapun vegetal. (8) Sapun de Marseille. (7)